Ga terug

Dit doen we voor jou

Met elkaar zorgen we voor de allerbeste producten voor onze klanten. Maar wat doen we eigenlijk voor jou? Wat worden je arbeidsvoorwaarden en wat krijg je van ons terug voor het leveren van die dagelijkse topprestaties? Believe us, dat zijn niet alleen de biertjes en bitterballen tijdens het vieren van onze successen!

Money, money, money!

Een passend salaris binnen jouw functie. Wel zo fijn, toch? Tijdens de sollicitatieprocedure komt het uiteraard ter sprake, kijken we naar je capaciteiten, kwaliteiten & werkervaring en doen we je een passend voorstel.

Natuurlijk draait niet alles om the money en krijg je bij ons ook:

  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime functie
  • Personeelskorting (én familiekorting) op al onze producten
  • Collectiviteitskorting voor de zorgverzekering
  • Reiskostenvergoeding
  • Sporten met korting
  • Pensioenopbouw

Opleidingen voor een groene landing

Leren en innoveren. Elke dag een stapje beter worden. We groeien snel en alle collega’s groeien met ons mee. Een keer knipperen met je ogen en je bent weer een stap verder in je ontwikkeling.

Natuurlijk laten we het niet alleen op jou aankomen. We hebben mogelijkheden voor het behalen van jouw rijbewijs of truck certificaat, verzorgen speciale trainee trajecten, BBL plaatsen, Leiderschapstrainingen, BHV-cursussen én hebben natuurlijk onze eigen Bommel Academy waarmee je jouw kennis over de Bommel en jouw expertise kunt uitbreiden.

Werk je een jaar of langer bij ons? Dan krijg je binnen jouw arbeidsvoorwaarden van ons een leerrekening waar je persoonlijke trainingen, opleidingen en cursussen van kunt inkopen! Heel fijn, nietwaar?!

Ontspanning

Naast hard werken is er bij de Bommel Meubelen natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Maandelijks organiseren we een gezellige VRIJMIBO en leuke themafeestjes op z’n tijd deinzen we ook niet voor terug. Ook onze teams zijn wel in voor een uitje. Een hapje of een drankje, bowlen of bootje varen? Alles voor de teamspirit!