Commerciële Gastvrouw of Gastheer

Ben jij een gastvrij persoon, commercieel, sociaal en durf je mensen aan te spreken? Start bij de Bommel Meubelen als Commerciële Gastvrouw of Gastheer!

Voor ons succesvolle filiaal in Utrecht zoeken wij een gastvrouw of gastheer. Bouw jij in ons filiaal in Utrecht mee aan ons succes?

COMMERCIEEL AAN DE SLAG ALS GASTVROUW OF GASTHEER

Ons filiaal in Utrecht in the spotlight zetten; een uitdaging waar jij als Commerciële Gastvrouw of Gastheer aan meehelpt. Samen met een enthousiast en gedreven team ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van klanten, het up to date houden van de winkel en het uitreiken van collectieboeken.

Je doel? Op een gastvrije wijze klanten ontvangen en van koffie, informatie of een collectieboek voorzien.

Jouw belangrijkste taken als Commerciële Gastvrouw of Gastheer zijn:

 • Samen met je collega’s zorgen voor een prettige winkelbeleving en goede sfeer in ons filiaal.
 • Klanten aanspreken in de winkel, collectieboeken uitdelen en koffie schenken.
 • Verkoopsignalen oppakken en verbindende schakel zijn met verkoopadviseur.

ONZE IDEALE COMMERCIELE GASTVROUW OF GASTHEER IN EEN NOTENDOP

Een goede Gastvrouw of Gastheer ben je niet zomaar; wij helpen je met interne vaktrainingen en cursussen. Zo laten we je kennis maken met de meubelbranche en het commerciële vakgebied. Klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijk in deze functie. We verwachten dat de klanten zich welkom zullen voelen door jou en dat je een goede indruk van ons filiaal achterlaat bij de klant. Je bent heel de dag bezig met mensen en dit is de perfecte functie om je sociale en commerciële skills te verbeteren!

Als Commerciële Gastvrouw of Gastheer ben je:

 • Representatief en klantgericht
 • Bereid in het weekend 1-2 dagen te werken. Dit betekent alle zaterdagen en minimaal 2 koopzondagen per maand of alle zondagen en minimaal 2 zaterdagen per maand
 • 12 tot 16 uur per week inzetbaar
 • Ook inzetbaar op koopavonden en in vakantieperiodes*.

*Gastvrouwen of gastheren die graag fulltime inzet tonen in vakantieperiodes, komen wij zeker tegemoet. Zet jij je elke dag in? Dan begin je later, zodat je tijd ook tijd hebt voor privé zaken!

WERKEN BIJ DE BOMMEL MEUBELEN

Commercieel uitdagend; dat is werken bij ons. Als meubelbedrijf zijn we enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde en wij bieden je dan ook een unieke kans om je commerciële praktijkervaring uit te breiden. Zo bouw jij aan je eigen toekomst. Waarin zich dat nog meer uit?

Ons aanbod:

 • Een concurrerend salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden
 • Een collectieve ziektekostenverzekering
 • Personeelskorting en een fietsprivéplan
 • Sporten met korting voor het hele gezin
 • Je werkrooster is voor het gehele jaar in te zien

Denk jij de winkelbeleving van onze klanten positief te kunnen beïnvloeden en heb je de gastvrije instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze baan? Nadia van der Meer (Afdeling Personeelszaken) helpt je graag: bel naar 078–6748552 of mail naar personeelszaken@debommel.com.

OVER ONS

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier