Customer Service specialist

Sta jij straks al onze klanten te woord via diverse kanalen? Wil jij werken in een jong en energiek team waarin iedereen hetzelfde doel nastreeft: onze klanten de beste online aankoopervaring geven? En last but not least: wil je dit allemaal doen bij een van de snelst groeiende organisaties in meubelland? Lees dan snel verder!

Customer Service Specialist bij de Bommel Meubelen: it’s not a job, it’s a way of life :) Als dé Customer Service Specialist binnen het klantenserviceteam sta je onze klanten bij met raad en daad via telefoon, mail, chat én social kanalen. Advies over stoelen, banken, tafels, vragen over een bestelling, niets is jou te gek. Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel, samen met je collega's zet je net dat stapje extra en zorg je voor dé ultieme klantervaring. Een tevreden klant, daar word je zelf toch ook blij van!

Daarnaast denk je actief mee over het verhogen van de kwaliteit van onze service en introduceer je nieuwe systemen, waar jij al mee werkt, bij je collega’s. Je ondersteunt het e-commerceteam met administratieve werkzaamheden en je geeft gevraagd en ongevraagd je mening over bestaande processen die beter kunnen. Je zet alles op alles om onze klanten de beste koopervaring te bieden.

Wat hebben wij jou te bieden

 • een afwisselende baan bij één van snelst groeiende organisaties in meubelland;
 • een marktconform salaris;
 • reiskostenvergoeding;
 • prachtige werkplek in een gloednieuw kantoor;
 • een leuke werksfeer in een jong team.

Onze ideale Customer Service Specialist in een notendop

 • Je hebt ervaring met klantenservice;
 • Je kunt klanten vlot te woord staan, zowel geschreven als aan de telefoon;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk;
 • Je bent fulltime beschikbaar (must)!
 • Je bent bereid om minimaal 1x per week in de avond (tot 22.00) en een paar keer per maand op zaterdag te werken;
 • Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met e-commerce

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Zijn wij een match? We drinken graag een kop koffie met je! Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie ? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier