Expertises

Finance

Money, Money, Money. Must be funny. Van een ABBA klassieker naar de Finance afdeling bij de Bommel Meubelen. Net iets anders, maar net zo funny. Hier draait het om de cijfertjes en rapportages. Saaie kost? Absoluut niet en daar kom je als je verder leest wel achter!

Waar zijn we goed in?

Cijfers natuurlijk! We verwerken en analyseren alle omzetten, kosten en balansposten binnen de Bommel Meubelen. Winkels of webshop? Bij ons moeten de collega’s en big bosses wezen om te weten te komen hoe we er met de Bommel Meubelen financieel voor staan. Wet- en regelgeving over de juiste administratie is voor ons piece of cake en zijn er financiële vraagstukken? Dan kunnen we met een paar klikken antwoord geven. We zijn zo snel!

Een dag op de finance afdeling bij de Bommel

Die begint met koffie & een dagstart

Net als elke afdeling starten we hier ‘s ochtends met een kop koffie. Lekker hoor! We bekijken alvast de omzet van de dag(en) ervoor en bespreken vervolgens in de dagstart waar we als team op moet letten en/of er deadlines zijn. Spannend!

Checken van bezorging & facturatie

We gaan aan de slag en checken de bezorgingen bij onze klanten van de dagen ervoor, verwerken dat in het systeem en gaan door met facturatie en betalingen. Tijdens de lunch lopen we een rondje langs de prachtige ‘Dordtse Kil’ en kletsen we gezellig met collega’s van andere afdelingen.

Brainstormen & maandcijfers

Hup hup. Tijd om weer achter ons bureau te kruipen en te brainstormen over de groeimogelijkheden. Een stukje digitalisering? Wat kunnen we verbeteren? Hoe kunnen we onze rapportages nog vetter en indrukwekkender maken? En is het bijna het einde van de maand? Vergeet ze niet, want ze komen vanzelf om de hoek kijken: de maandcijfers. We maken overzichtelijke rapportages en is het een goede maand? Dan staan we te stuiteren om de positieve resultaten met alle collega’s in het bedrijf te delen!

Impact van onze afdeling op de groei van de Bommel Meubelen

Een juiste, tijdige en volledige verwerking en rapportage van alle cijfers binnen de Bommel Meubelen. Een mond vol, maar altijd nodig! Hoe staan we ervoor? Waar kunnen we winst behalen? Hoe gaat het met onze winkels? Wat draaien we met onze webshop? Geld moet rollen, maar we moeten wel een oogje in het zeil houden. Het gaat natuurlijk wel om de well-being van het bedrijf!

Finance DNA

Een hecht team. Jong en oud. Ladies en gentlemen. We acteren als een team. Denken als een team. En helpen elkaar waar we kunnen. We vieren successen en slaan geen enkele snack friday over. In onze ogen staan cijfers en elke collega kan op ons en onze rapportages bouwen. Wel zo geruststellend. Elke maand salaris krijgen is toch wel fijn, nietwaar?

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter