Boeien. Binden en ontwikkelen van talent. Neem je een kijkje op de afdeling HR van de Bommel Meubelen? Dan zie je een afdeling die bruist van de energie, ambitie uitstraalt en alles in het werk stelt om het perfecte kapitaal voor de Bommel Meubelen te vinden. In gewoon Nederlands: het vinden van de juiste collega’s!

Waar zijn we goed in?

We zijn de peoplemanagers, coaches en de speurneuzen die zorgen voor de perfecte match tussen de kandidaat (jij dus) en de Bommel Meubelen. We bellen, we mailen, we praten. Alles om die langdurige en prettige samenwerking met elkaar aan te gaan. Ook administratief zijn we sterk. Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wijzigingen in de cao of wet- en regelgeving? U vraagt, wij draaien!

Een dag op de HR-afdeling bij de Bommel

Die begint met een overleg

Koffie, thee of een lekkere latte? Onze dag begint altijd goed! We zijn lekker allround, dus overleggen we altijd even met elkaar wat de dag ons gaat brengen. Loopt er een project? Moet er een nieuwe vacature live? Is er een nieuwe Bommel topper aangenomen en moet het contract in orde worden gemaakt? Let’s do it!

Probleemoplossers

Een vergadering hier, nieuwe ontwikkelingen daar en dan opeens: een probleem! Alsof hij als een paddenstoel uit de grond kwam. We laten alles vallen en gaan ad hoc op zoek naar een oplossing.

Lekker allround

Tussendoor klopt er een collega aan voor een praatje en komt er een leuke sollicitatie binnen voor één van de openstaande vacatures. Doorsturen maar! Lekker allround dus, zo’n dag op de HR-afdeling. Dat maakt het werk fantastisch leuk.

Impact van onze afdeling op de groei van de Bommel Meubelen

We zijn op zoek naar fans. Collega’s waar we op kunnen bouwen. Waar zijn we zonder hen? Juist, nergens! We gaan met elkaar in gesprek, blijven kennis delen en staan 24/7 klaar om onze huidige én nieuwe toppers te helpen in hun ontwikkeling binnen de Bommel Meubelen. Groeien onze collega’s? Dan groeit het gehele bedrijf vanzelf mee!

HR DNA

Hier denken we in mogelijkheden. Niet in problemen. We steken onze handen uit de mouwen. Zijn oprecht geïnteresseerd en we zijn stapelgek op de inbreng van eigen initiatieven. Vrijheid is volgens ons the key naar succes. Hebben we een topper van een nieuwe collega binnengehaald? Reken dan maar op een feestelijk en warm welkom! En die maandelijkse borrel? Of onze thema-feesten? Hebben we je daar al over verteld? Nee? Die zijn er ook en believe us: ze zijn geweldig! Kan ook niet anders met zulke goede organisatoren 😉

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter