Inspirerend, persoonlijk en betaalbaar.Zo kennen onze klanten de Bommel Meubelen en zo willen we dat nieuwe klanten ons gaan herkennen. Welkom op de afdeling marketing. Het creatieve hart van de Bommel Meubelen als het gaat om het inspireren, informeren en overtuigen van klanten!

Waar zijn we goed in?

Marketing legt de link tussen wat de klant wil, zoekt en inspireert en zorgt ervoor dat alle uitingen die ze on- en offline van ons tegenkomen daarop aansluiten. We zoeken de connectie met de klant. Blijven altijd met ze in contact. Is het niet via onze socials of digitale folder, dan wel via ons inspiratiemagazine en de uitingen in de winkel. We analyseren om vervolgens te praten en verleiden in beeld, tekst en geluid. Lekker creatief dus!

Een dag op de marketingafdeling bij de Bommel

Altijd feest

Een lekker bakje koffie om de ochtend mee te starten, op zijn tijd een stukje taart en jawel: op vrijdagmiddag tijdens de lunch een vette hap van de Mc Donalds. Heerlijk!

Creating

Natuurlijk moet er ook gewerkt worden en believe us: een dag op deze afdeling is veelzijdig en nooit hetzelfde! Een inspirerende meeting hier, het maken van een toffe video daar. Waar de SEA-specialist bezig is met het optimaliseren van onze digitale advertenties, zijn onze grafische talenten druk met de vormgeving van het nieuwe magazine.

Social media

We schieten toffe campagnes in onze fotostudio en vergeet ook onze socials niet. Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn… Dagelijkse kost en we posten wat af!

Impact van onze afdeling op de groei van de Bommel Meubelen

Wat is de behoefte van de klant en sluit wat wij als team van experts doen daar op aan? Die reis continue helder hebben. Daar streven wij creatievelingen naar. Of het nu onze fotograaf, grafisch vormgever of content marketeer is, als team zorgen we ervoor dat we bestaande en nieuwe klanten naar onze winkels en webshop krijgen. Hiervoor werken we met bijna elke afdeling binnen de Bommel Meubelen samen. Een nieuw product lanceren of een grote marketingcampagne opzetten? Wij laten ons gezicht wel zien!

Marketing DNA

Jong, divers en dynamisch. Fulltime, parttime, sportievelingen en Netflix liefhebbers. Je vindt ze hier allemaal. We groeien het hardst en daar zijn we trots op. We vieren successen met bitterballen, lachen veel en werken hard. Met ons team fixen we het en het zal je niet verbazen: we zijn pas tevreden als de spreekwoordelijke ‘strik’ eromheen kan!

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter