Inspireren, adviseren en samenstellen. Nee, geen platte verkoop en de klant zo snel mogelijk (met aankoop) de winkel uit bonjouren, maar hen van A tot Z helpen met een totaaladvies voor hun nieuwe interieur. Maak kennis met de afdeling sales van de Bommel Meubelen. De plek binnen onze organisatie waar je als sales tiger in de winkel iedere dag werkt aan de ultieme klantbeleving!

Waar zijn we goed in?

Klanten op een ontspannen, gezellige en vakkundige manier advies geven. Ze inspireren om een nieuw interieur samen te stellen. We zijn experts. We weten wat werkt. En vertellen vol passie over de collecties die we maken. Waar is de klant naar op zoek? Wat willen ze en wat niet? De klant leren kennen en ze als professional door het proces meenemen. Het is een spel. Een leuk spel.

Een dag op de salesafdeling bij de Bommel

Welkom!

Die start met een strategisch overleg. Geen ingewikkeld gedoe, maar met z’n allen de prioriteiten stellen. Ready for the day? Met trots ontvangen we de klanten in onze showrooms waar we met elkaar hard werken om de klant te blijven verrassen en de collecties die we hebben tot zijn recht laten komen.

Klantgesprekken & orders

We nemen de tijd. Gaan met de klant in gesprek. Drinken een bak koffie en vertellen de mogelijkheden over de stoffen, materialen en greepjes. We geven advies en uiteindelijk… Uiteindelijk schrijven we natuurlijk de order, zetten we hem in het systeem en gaat de klant met een fles wijn op zak terug naar huis om te proosten op hun nieuwe interieur. Yes! Weer een stukje dichter bij het doel van de dag: de dagomzet op groen krijgen!

Clean showroom

Verkopen. Dat doen we de hele dag door. Maar we verliezen het netwerken, de offertes en het onderhouden van onze contacten met andere afdelingen niet uit het oog. En ja, het netjes houden van de winkel hoort natuurlijk ook bij onze dagelijkse taken. Hebben we tijd te kort? Dan schuiven we heel stiekem het stof onder een vloerkleed en zuigen we dat na sluitingstijd op. Ssssst! Niet verder vertellen hè! Alles voor de verkoop!

Impact van onze afdeling op de groei van de Bommel Meubelen

Sales is de afdeling waar the magic happens. Hier moet de omzet behaald en gedraaid worden. Full focus dus op passie, ambitie, werkplezier en ontwikkeling om de Bommel Meubelen te laten groeien. Hoe meer omzet? Hoe beter! Minder omzet? Hoe meer we de schouders eronder moeten zetten om de klanten naar de winkels te krijgen. Dat doen we gelukkig niet alleen, maar de centen binnenhalen, die druk ligt op onze schouders!

Sales DNA

Verkopen, verkopen en nog eens verkopen. Het zit in ons bloed. We willen het beste uit elke dag halen. Elkaar beter maken en werken aan die ultieme klantreis. Van 19 tot 65 jaar. Dames en heren. Van studenten tot collega’s die met pensioen gaan, maar niet weg willen. We dagen elkaar uit. Geven, gunnen en ontwikkelen. Altijd met één overeenkomst: een passie voor interieur!

Onze vacatures

Toon alle vacatures

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter