Deze vacature is verlopen

Logistiek medewerker

Logistiek talent opgelet! Bezit jij een passie voor interieur en ben je fysiek sterk? Start direct als logistiek medewerker en versterk ons team!

Momenteel hebben wij 11 filialen verspreid over heel Nederland en een webshop. Op ons nieuwe hoofdkantoor en vanuit ons nieuwe distributiecentrum in Dordrecht ondersteunen we onze filialen in een prettige informele werksfeer waardoor het aantrekkelijk is om bij de Bommel te werken.

Zelfstandig en afwisselend: aan de slag als logistiek medewerker!

Onze organisatie verder ontwikkelen; een uitdaging waar jij als teamlid aan meewerkt. Je bent hands-on, fysiek sterk, flexibel en multi inzetbaar!

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als logistiek medewerker?

Samen met een enthousiast team ben je in ons distributiecentrum in Dordrecht verantwoordelijk voor alle werkzaamheden betreffende het inslaan van goederen, het opslaan van goederen, het uitslaan van goederen en het helpen van klanten die meubels af komen halen.

Wat hebben wij je te bieden:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Een concurrerend salaris.
 • Woonwerkverkeervergoeding.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra’s voor het hele gezin.
 • Personeelskorting in onze winkels.
 • Sporten met korting voor het hele gezin
 • Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Onze ideale logistiek medewerker in een notendop

Klantvriendelijkheid en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je verricht fysiek zwaar werk om een goede bijdrage te leveren aan het logistieke proces met als doel de klant op een professionele wijze van de aankopen te voorzien.

Als logistiek medewerker ben je:

 • Flexibel en klantvriendelijk ingesteld.
 • Bereidhfulltime te werken (op zaterdag inzetbaar).
 • Ervaren met het rijden met een reachtruck.
 • Fysiek in orde vanwege het fysiek zware werk.

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Vind jij het leuk om proactief te werken en organiseren en kan je waar nodig improviseren en heb je de instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore, een webshop en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen