Deze vacature is verlopen

Magazijnmedewerker

Logistiek talent opgelet! Houd jij van aanpakken en logistiek werk? Start direct als hulpmedewerker magazijn en versterk ons team!

Zelfstandig en afwisselend: aan de slag als magazijnmedewerker!

Het magazijn netjes en geordend houden; een uitdaging waar jij als teamlid aan meewerkt. Je bent hands-on, netjes en gaat zorgvuldig aan het werk. Je pakt de meubelen uit en je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en opruimen van verpakkingsmateriaal van de meubelen in het magazijn in Dordrecht. Je verzamelt en sorteert o.a. papier, karton en plastic. Je doel? Je bent pas tevreden als het magazijn spik en span is.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als loodsmedewerker?

Je begint de dag met een lekker kopje koffie samen met je collega’s. Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan. Je loopt het magazijn door om te kijken waar meubels uitgepakt moeten worden, waar containers gelost moeten worden, waar opgeruimd moet worden en voert dit uit! Dankzij jouw hulp kunnen je collega’s in het magazijn vlot te werk gaan.

Wat hebben wij je te bieden:

  • Verantwoordelijkheid en vrijheid.
  • Een concurrerend salaris.
  • Woonwerkverkeervergoeding.
  • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra’s voor het hele gezin.
  • Personeelskorting in onze winkels.
  • Sporten met korting.
  • Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Onze ideale loodsmedewerker in een notendop

Zorgvuldigheid en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je zet je samen met je collega’s in voor nette werkomgeving.

Als magazijnmedewerker heb je:

  • Een flexibele en zorgvuldige instelling.
  • Bereidheid fulltime te werken.
  • Ervaring met werk in een magazijn (een pré).

Werken bij de Bommel Meubelen

Creatief uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Ben jij de magazijnmedewerker die we zoeken? Solliciteer dan direct door je cv (inclusief foto) en bijbehorende motivatiebrief te sturen naar personeelszaken@debommel.com.

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen