Deze vacature is verlopen

Medewerker klantenservice parttime (bijbaan)

Aftersalesuitdaging: studenten opgelet! Start jouw ideale bijbaan bij de Bommel Meubelen als parttime Klantenservicemedewerker. Meer weten? Bekijk onze vacature en solliciteer direct !

Medewerker Klantenservice (bijbaan) parttime – Dordrecht

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor 1 of 2 doordeweekse dagen en/of de zaterdag en ben je extra beschikbaar in vakantieperiodes? Zie jij als student uitdaging in de functie van Medewerker Klantenservice? Start direct als Commerciële Klantenservice Medewerker en ondersteun ons team met deze leerzame bijbaan!

Momenteel hebben wij 11 winkels in Nederland. Op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor en distributiecentrum in Dordrecht ondersteunen we onze winkels in een prettige informele werksfeer. 

Uitdagend en afwisselend: aan de slag als student in de Aftersales

Onze service afdeling ondersteunen; een uitdaging waar jij als student aan meehelpt. Je streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering. Je bent hands-on, detaillistisch, kritisch en besluitvaardig aan het werk.

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de aftersales op meubelen en diverse woonaccessoires. Je doel? Je bent pas tevreden als de klant dat ook is.

Jouw belangrijkste taken:

 • Samen met je collega’s zorg je binnen een hectische omgeving voor telefonische en schriftelijke servicegesprekken en klant ondersteuning.

 • Klanten begeleiden naar een oplossing en een tevreden gevoel over onze meubels en accessoires. Hoe je dat doet? Door je inlevingsvermogen en probleemoplossend vermogen te delen met klanten.

 • Je geeft de juiste informatie waar de klant behoefte aan heeft.

 • Daarbij help je bij de ontvangst van klanten in ons distributiecentrum die hun bestelling komen afhalen.

Wat hebben wij je te bieden:

 • Een concurrerend salaris

 • Een goed inwerktraject en diverse vaktrainingen

 • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting

 • Personeelskorting in onze winkels

 • Fietsplan

 • Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals personeelsfeesten, sporten met korting

Onze ideale Medewerker Klantenservice in een notendop

De beste serviceverlener ben je niet zomaar; daarom helpen wij je met een interne training in het inwerktraject. Zo maken we je wegwijs in de meubelbranche en weet je alle ins en outs van onze meubels. Het inwerktraject zal je genoeg kennis geven om zelfverzekerd zelf aan de slag te kunnen gaan. Klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn een must voor deze functie. Je zet je samen met je collega’s in voor een optimale ervaring van onze klanten.

Als klantcontact talent ben je:

 • MBO+- geschoold of bezig met een vervolgopleiding en heb je minimaal een evenredig werk- en denkniveau;

 • stressbestendig en initiatiefrijk;

 • klantvriendelijk in een commerciële omgeving en een positieve instelling/ uitstraling;

 • communicatief en administratief vaardig met diverse systemen;

 • inzetbaar op 1 of 2 doordeweekse dagen, incidenteel zaterdag (van 10.00 uur tot 17.00 uur) en extra tijdens vakantieperiodes.

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Je komt te werken in een jong, gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Vind jij het leuk om naast je studie ook aan je cv te werken en een bruikbare werkervaring op te doen? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie ? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

 

 

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen