Meubelbezorger B rijbewijs / Bijrijder

Logistiek talent opgelet! Bezit jij een passie voor interieur en ben je fysiek sterk? Start direct als chauffeur B rijbewijs en versterk ons team!

Chauffeur B rijbewijs/ Meubelbezorger Bijrijder – fulltime Dordrecht

Momenteel hebben wij 11 filialen verspreid over heel Nederland. Op ons hoofdkantoor en vanuit ons distributiecentrum ondersteunen we onze filialen in een prettige informele werksfeer waardoor het aantrekkelijk is om bij de Bommel te werken

Zelfstandig en afwisselend: aan de slag als Bijrijder!

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de bezorging van onze meubels bij klanten en het bevoorraden van onze filialen. Je bent pas tevreden als de klant tevreden is.

Jouw dag als chauffeur bij de Bommel Meubelen:

Je start de dag met koffie in onze kantine van het distributiecentrum te Dordrecht! Vervolgens laad je samen met je collega de wagen, de meubels zijn al voor jullie klaar gezet en gecontroleerd. Samen ga je vervolgens op pad en bezorg je de meubels bij de klanten. Je zet ze op locatie, monteert een eventuele poot of doet een andere kleine montagehandeling en neemt de verpakkingsmaterialen weer mee. Je rekent af en gaat samen met je collega weer op pad naar de volgende klant. Zodra alles bezorgd is en de vrachtwagen weer terug in het distributiecentrum te Dordrecht is, zit de werkdag erop.

Wat hebben wij je te bieden:

 • Een concurrerend salaris

 • Woonwerkverkeervergoeding

 • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra’s voor het hele gezin

 • Personeelskorting in onze winkels

 • Opleidingen en mogelijkheid om C of CE rijbewijs te halen

 • Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Onze ideale Chauffeur in een notendop

Klantvriendelijkheid en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je zet je samen met je collega’s in voor een optimale bezorging van onze meubels.

Als Chauffeur heb je een:

 • Rijbewijs B.

 • Flexibele en klantvriendelijke instelling.

 • Bereidheid fulltime te werken (incidenteel op zaterdag inzetbaar).

 • Goede fysieke gezondheid, het betreft zwaar fysiek werk.

 • Bereidheid tot het volgen van opleidingen, behalen rijbewijzen/code 95.

 • Auto of ben je in de gelegenheid om vroeg in de ochtend te starten vanuit het distributiecentrum te Dordrecht

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Ben je fysiek in orde en heb je de instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore, een webshop en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier