Deze vacature is verlopen

Meubelmaker buitendienst

Zelfstandig en afwisselend: aan de slag als Meubelmaker buitendienst!

Onze organisatie verder ontwikkelen; een uitdaging waar jij als teamlid aan meewerkt. Je bent hands-on, detaillistisch, kritisch en gaat besluitvaardig aan het werk.

Met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de controle van de kwaliteit van onze meubels, uitvoeren van reparaties aan bestaande meubels zowel bij klanten thuis als in de werkplaats in Dordrecht. Vanaf juli 2020 zijn ons hoofdkantoor met logistiek centrum en werkplaats verhuisd naar een nieuwbouw pand in Dordrecht. Je komt dus te werken vanuit een spiksplinternieuw pand met moderne machines en nieuwe producten.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als Servicemedewerker buitendienst?

Je zorgt ’s morgens dat jouw bus gevuld is met alle onderdelen die jij die dag nodig gaat hebben om alle klachten succesvol te verhelpen. Aan de hand van de routelijst bezoek je, vanuit de werkplaats in Dordrecht, klanten met een serviceverzoek in ons verzorgingsgebied. Tijdens het bezoek beoordeel je de klacht en voer je waar nodig direct werkzaamheden uit om de klacht te verhelpen. Je voert reparaties uit aan zowel houten meubelen als aan zitmeubilair. Uiteraard zorg je dat zowel de klant als je collega’s op kantoor een duidelijk rapport krijgen waarin je nauwkeurig aangeeft wat je geconstateerd hebt en hoe je de klacht verholpen hebt. Het informeren van onze klant over onderhoud en/of product gebonden eigenschappen horen ook bij jouw taak. Aan het eind van de dag evalueer je de route met je teamleider en maak je jouw bus klaar voor de werkdag van morgen. Naast deze genoemde werkzaamheden in de buitendienst zal je ook worden ingezet als meubelmaker in de werkplaats en bij de kwaliteitscontrole van onze meubels in het distributiecentrum. Je doel? Je bent pas tevreden als de klant tevreden is.

Wat hebben wij je te bieden:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Een concurrerend salaris.
 • Woonwerkverkeervergoeding.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra’s voor het hele gezin.
 • Personeelskorting in onze winkels.
 • Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals sporten met korting, enz.

Onze ideale Meubelmaker in een notendop

Klantvriendelijkheid en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je zet je samen met je collega’s in voor een optimale serviceverlenging aan onze klanten.

Als Meubelmaker heb je:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Flexibele en klantvriendelijke instelling.
 • Bereidheid fulltime te werken (op zaterdag inzetbaar).
 • Ervaring met houtbewerking en eventueel stofferingen.
 • Rijbewijs B.

Werken bij de Bommel Meubelen

Creatief uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Ben je creatief en handig en heb je de instelling die we zoeken? Solliciteer dan direct door je cv (inclusief foto) en bijbehorende motivatiebrief te sturen naar personeelszaken@debommel.com.

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen