Deze vacature is verlopen

Montagemedewerker

Heb jij twee rechterhanden? Bezit jij een passie voor interieur en ben je creatief? Start direct als montage medewerker en versterk ons team! Ook starters, studenten en onervaren montage medewerkers nodigen wij van harte uit om te solliciteren.                                   

Zelfstandig en afwisselend: aan de slag als montage medewerker!

Onze organisatie verder ontwikkelen; een uitdaging waar jij als teamlid aan meewerkt. Je bent hands-on, detaillistisch, kritisch en gaat besluitvaardig aan het werk.

Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor de controle van de kwaliteit van onze meubels en het helpen van je collega’s op de werkplaats in Dordrecht. Je doel? Je bent pas tevreden als het product er weer als nieuw uitziet.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als junior montage medewerker?

Geen dag is hetzelfde. De focus in deze functie ligt met name het op meehelpen in de werkplaats. Denk hierbij aan het uitpakken van meubels, afmonteren, zorgen dat de meubels perfect klaar komen te staan voor het leveren en allerlei hand- en spandiensten rondom de werkplaats. Dit kan wel heel divers zijn aangezien je het ene moment bezig bent met bijvoorbeeld uitpakken en het volgende moment met het vastzetten van handvat of stoelpoot. Het is ook divers aangezien je zowel met stof, leer, verf of spuitwerk te maken hebt. Kwaliteit is erg belangrijk en staat hoog in het vaandel binnen de afdeling.

Wat hebben wij je te bieden:

  • Een mooie eerste stap richting de meubelmakerij.
  • Een concurrerend salaris.
  • Woonwerkverkeervergoeding.
  • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra’s voor het hele gezin.
  • Personeelskorting in onze winkels.
  • Een modern ingerichte werkomgeving in een nieuwbouwpand.

Onze ideale montage medewerker in een notendop

Het feit dat je handig bent en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je zet je samen met je collega’s in voor producten van goede kwaliteit.

Als montage medewerker heb je:

  • 2 rechterhanden
  • Flexibele en nauwkeurige instelling.
  • Bereidheid fulltime te werken (incidenteel op zaterdag inzetbaar).

Werken bij de Bommel Meubelen

Creatief uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Ben je creatief en handig en heb je de instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen