Deze vacature is verlopen

Social media marketeer

Creatief en innovatief: aan de slag als Social Media Marketeer bij de Bommel Meubelen

Momenteel hebben wij 11 filialen verspreid over heel Nederland en een webshop. Op ons nieuwe hoofdkantoor en vanuit ons nieuwe distributiecentrum in Dordrecht ondersteunen we onze filialen in een prettige informele werksfeer waardoor het aantrekkelijk is om bij de Bommel te werken.

Voor ons jonge en snel groeiende marketingafdeling van zijn wij opzoek naar een social media marketeer. Ben jij altijd bezig met interieur, styling en social media, zit jij vol creatieve content ideeën, heb jij affiniteit met fotografie, filmen en monteren en schrijf jij ook nog eens snel en gemakkelijk goede teksten? Lees dan snel verder!

Hoe ziet de gemiddelde dag van een Social Media Marketeer eruit?

Als Social Media Marketeer binnen het gezellige marketing team van de Bommel Meubelen ben jij verantwoordelijk voor al onze social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en YouTube. Met jouw content bereiken we dagelijks duizenden fans en blijven we groeien.

Zo maak je video’s en foto’s tijdens events, filmpjes van onze nieuwe collecties, inspirerende stories met nieuwe trends, igtv’s van persoonlijk interieuradvies, fotoshoots, inspirerende reels en mooie posts met sfeerbeelden. Uiteraard pas je de content altijd aan op onze doelgroepen. Tevens initieer je samenwerkingen met influencers en ontwikkel je een groeistrategie voor onze social kanalen in samenwerking met onze marketing coördinator. Deze vertaal je naar een social mediakalender, die je uitvoert en vervolgens monitort en analyseert.

Je werkt samen in een creatief team met grafisch vormgevers, een content marketeer en een marketing coördinator en zoekt, om tot het beste resultaat te komen, vaak de samenwerking op met onze interieurstylisten en inkopers. Doordat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen op social media gebied, weet je precies hoe je in moet spelen op de nieuwste trends.

Onze ideale Social Media Marketeer in een notendop

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die:

  • passie heeft voor interieur, styling en social media en daar aantoonbare ervaring in heeft;
  • creatief is en gevoel voor tekst en beeld heeft;
  • schrijftalent en uitstekende kennis van de Nederlands taal heeft;
  • zich kan inleven in de doelgroep en ervan houdt om initiatief te nemen;
  • communicatief sterk is in woord en geschrift, oog voor detail heeft en analytisch is onderlegd;
  • klantcommunicatie via social media moeiteloos oppakt;
  • MBO4/HBO niveau heeft, bij voorkeur op het gebied van Marketing/Communicatie/multimedia;
  • Fulltime beschikbaar is.

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als snel groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je komt te werken in een jong, gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Heb je de instelling en skills die wij zoeken? Verzamel je best werk, vul ons sollicitatieformulier in op deze site en solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie ? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore, een webshop en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

 

 

 

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen