Ga terug

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure

Heb je een uitdagende vacature gezien? Dan wil je vast en zeker weten hoe onze sollicitatieprocedure precies werkt. Hieronder leggen we hem stap voor stap aan je uit!

Je solliciteert

Super bedankt voor jouw CV en sollicitatie. We nemen hem op in de sollicitatieprocedure, bekijken jouw motivatie zorgvuldig en geven het de aandacht die er ook in is gestopt. We kijken naar je talent & motivatie en komen z.s.m. bij je terug met een reactie!

We bellen je op

Zijn we omvergeblazen door jouw sollicitatie? Dan willen we meer van jou, je talent en motivatie voor de functie weten. De contactpersoon van de afdeling belt je op voor een korte kennismaking. Je kunt alvast wat vragen stellen en de datum voor een eerste gesprek plannen we in.

Tijd voor een bak koffie

Weer een stapje verder in de sollicitatieprocedure, want nu gaan we echt kennismaken! Wie zijn wij, wie ben jij, waar ben je goed in en passen we bij elkaar? We bespreken je CV en gaan ook inhoudelijk in op de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Zo weten we een stuk beter of jij die expert bent die we zoeken, maar ook of de functie past bij wat jij zoekt. Wel zo fijn!

#meetdebommel

Zijn we na het eerste gesprek beiden positief? Dan is het tijd voor een kennismaking met de collega’s van de afdeling. Zie het als een meeloopdag. Je gaat lekker kletsen met collega’s, krijgt een kijkje in de keuken van jouw toekomstige werkzaamheden en hebt last but not least een gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Ja, ook dat hoort erbij!

Welkom!

Is de liefde tussen ons wederzijds? Dan kom je het contract bij ons tekenen en zeggen we met zijn allen (in koor): welkom bij de makers van meubelen!