Stagiaire DTP

We bieden een leerzame stage op onze marketing afdeling, begeleiding van professionals en tijd om iets te leren!

We hebben een groot aantal DTP werkzaamheden waarvoor we op zoek zijn naar een stagiaire die daar met een verfrissende blik bij kan ondersteunen. 

De belangrijkste stagewerkzaamheden die we voorhanden hebben:

  • Grafische DTP werkzaamheden
  • Fotobewerking en verwerking
  • Assistentie Productfotografie

Ben jij een student aan het grafisch lyceum en zoek je een stage plaats, reageer dan snel!

Tot juli 2020 zal je werkzaam zijn in de Lier, daarna zullen de stage werkzaamheden verricht worden vanuit ons nieuwe hoofdkantoor in Dordrecht! Mocht 1 van de twee locaties niet haalbaar zijn maar je hebt toch interesse geef het dan vooral aan, dan zoeken we samen een oplossing.

We plannen graag een kennismaking met je in om de mogelijkheden te bespreken!

Werken bij de Bommel Meubelen

Creatief uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers en stagiaires. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Ben je creatief en handig en heb je de instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel 078 – 6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier