Deze vacature is verlopen

Vakantiekracht magazijn

Logistiek talent opgelet! Bezit jij een passie voor logistiek werk en ben je fysiek sterk? Start direct als tijdelijke magazijnmedewerker en versterk ons verhuisteam tot juli 2020.

Momenteel hebben wij 11 filialen verspreid over heel Nederland. Ons hoofdkantoor en distributiecentrum is nu nog gevestigd in Strijen maar verhuisd per medio 2020 naar een nieuwbouwpand in Dordrecht. Voor de verhuisperiode vanaf heden tot circa begin juli 2020 zoeken wij logistieke talenten.

Zelfstandig en afwisselend: Aan de slag als vakantiekracht in ons magazijn!

Onze organisatie verder ontwikkelen; een uitdaging waar jij als teamlid aan meewerkt. Je bent hands-on, fysiek sterk, flexibel en multi inzetbaar!

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit als tijdelijke magazijnmedewerker?

Samen met een enthousiast team ben je in ons huidige distributiecentrum in Strijen en/of het nieuwbouwpand in Dordrecht verantwoordelijk voor alle werkzaamheden betreffende het verhuizen van goederen. Denk hierbij aan het laden en lossen van vrachtwagens of het op de juiste locatie picken en wegzetten van de goederen (eventueel met een reachtruck). Daarnaast het opruimen, vegen, schoonmaken en overige werkzaamheden in het magazijn ten behoeve van de verhuizing.

Wat hebben wij je te bieden:

· Een veelzijdige en tijdelijke functie in een enthousiast team.

· Een concurrerend salaris.

· Woonwerkverkeervergoeding.

· Personeelskorting in onze winkels.

· Bij goed functioneren kan een dienstverband voor langere termijn een mogelijkheid zijn!

Onze ideale tijdelijke magazijnmedewerker in een notendop

Klantvriendelijkheid en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je verricht fysiek zwaar werk om een goede bijdrage te leveren aan het logistieke proces met als doel de verhuizing optimaal te laten verlopen.

Als tijdelijke magazijnmedewerker heb je:

· een flexibele en klantvriendelijke instelling.

· bereidheid fulltime te werken (op zaterdag inzetbaar).

· ervaring met reachtruck rijden is een pré.

Werken bij de bommel meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.

Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega's.

Vind jij het leuk om proactief te werken en organiseren en kan je waar nodig improviseren en heb je de instelling die we zoeken? vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.comof bel 078-6748552.

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen