Verhalen

Word verkoper bij de Bommel Meubelen

Heb jij een passie voor interieur? Word verkoper bij de Bommel Meubelen. De plek waar je als sales tiger in één van onze winkels elke dag tussen de mooiste meubelen (rechtstreeks van de makers) staat en werkt aan de ultieme klantbeleving.

Hoe te gek een baan als verkoper bij de Bommel Meubelen is? Chèr Michelle (winkel Den Bosch) & Robert (winkel Eindhoven) gaan je er in deze blog alles over vertellen!

 

Wat vinden jullie het leukste aan je werk als verkoopmedewerker?

Robert: “De variatie aan klantcontacten, maar ook zeker de mix tussen commercieel en creatief bezig zijn. Het vinden van de perfecte match aan meubelen voor de klant en dat samen laten komen in een totaalplaatje is het leukste wat er is!”

Chèr Michelle: “Al van jongs af aan ben ik bezig met het inrichten van huizen. Ik vind het geweldig om alle verschillende stofjes te zien en te denken aan de eindeloze combinaties die je ermee kunt maken. Voor iedere klant weer een uniek en passend plaatje realiseren blijft fantastisch.”

Chèr Michelle

”Wat mij trots maakt, is het feit dat we bij de Bommel Meubelen de producten zelf maken in onze eigen fabrieken. Daar sta ik helemaal achter en dat verkoop ik dan ook graag.”

Welk product is jullie favoriet om te verkopen?

Robert: “Dat is sowieso een eettafel uit onze eigen collectie met een dubbele functie: Turn it Up. Naast dat we hem zelf maken, kun je deze eettafel ook verstellen in hoogte. Zo heb je dus standaard een eettafel, maar kun je er ook een bartafel van maken. Dat soort items vind ik echt te gek!”

Chèr Michelle: “Ik vind het altijd leuk om combinaties te maken met verschillende producten en materialen. Een favoriet product heb ik dan ook niet echt. Wat mij wel trots maakt, is het feit dat we bij de Bommel Meubelen de producten zelf maken in onze eigen fabrieken. Daar sta ik helemaal achter en dat verkoop ik dan ook graag.”

De teamspirit. Vertel daar eens iets over!

Robert: “Die is echt top! Bij ons heerst er altijd een gezonde competitie. Het maakt het verkopen leuker, maar we helpen elkaar zeker op de momenten dat het nodig is. Al wil ik uiteindelijk natuurlijk wel de beste verkoper zijn van het filiaal, dat snap je. “

Chèr Michelle: “Ik zit in een heel hecht team en dat merk je aan alles. Iedereen helpt elkaar, luistert naar elkaar en lacht met elkaar. Een fijne combinatie en we doen het echt samen”.

Robert

”Als jij ze van A tot Z goed adviseert en luistert naar hun wensen, is alles mogelijk”.

De allerleukste klant. Wie was het en waarom?

Robert: “Voor mij is dat de klant die binnenstapt, mij vertelt dat ze vandaag niet gaan kopen en uiteindelijk toch kopen en met een grote glimlach & Bommel tasje naar buiten lopen. Het geeft aan dat je als verkoopmedewerker echt wel invloed hebt op de beslissing van de klant. Als jij ze van A tot Z goed adviseert en luistert naar hun wensen, is alles mogelijk.”

Chèr Michelle: “Er is één familie die ik me nog heel goed kan herinneren. Zij kwamen enkele maanden geleden naar de winkel en we raakten aan de praat. Ze hadden moeite met de indeling en wisten niet zo goed wat voor stijl ze in hun nieuwe interieur wilden. Uiteindelijk hebben we een mooi geheel samengesteld en zullen de bank, tafel en het vloerkleed bijna binnen zijn. Zodra dat staat ga ik ze helpen met het uitzoeken van accessoires om het plaatje compleet te maken. Dat hadden deze super enthousiaste mensen aan mij gevraagd en dat maakt mij natuurlijk ontzettend blij!”

Word jij onze nieuwe collega?

Vind je het vak van verkoper zijn helemaal te gek en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging of kick-start van jouw carrière? Voor onze winkels zijn we altijd op zoek naar verkooptalent. Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter