Deze vacature is verlopen

Verkoopadviseur bijbaan

Salestalenten opgelet: bezit jij een passie voor interieur en zet jij je tanden graag in een uitdagende verkoopfunctie? Start jouw commerciële baan als Verkoopadviseur Weekenden/vakanties bij de Bommel Meubelen!

Voor ons succesvolle filiaal in Strijen zoeken wij verkoopadviseurs voor de weekenden, koopavonden en vakanties. Bouw jij in ons filiaal in Strijen mee aan ons succes?

Groeien in een commerciële baan: aan de slag als Verkoopadviseur

Ons filiaal in Strijen in the spotlight zetten; een uitdaging waar jij als Verkoopadviseur weekenden aan meehelpt. Samen met een enthousiast en gedreven team ben je verantwoordelijk voor het verkopen van onze meubelen en diverse woonaccessoires. Jij weet onze producten subtiel, maar vol overtuiging te presenteren aan onze klanten. Je doel? Een geslaagde verkoop en tevreden klanten. Jouw belangrijkste taken:

 • Samen met je collega’s zorgen voor een prettige winkelbeleving en goede sfeer in ons filiaal.

 • Klanten tijdens hun zoektocht naar nieuw interieur advies geven over onze meubels en accessoires.

 • Ervoor zorgen dat klanten met een brede glimlach ons filiaal verlaten. Hoe je dat doet? Door je inhoudelijke meubelkennis te delen met klanten.

Onze ideale Verkoopadviseur in een notendop

Een goede Verkoopadviseur ben je niet zomaar; wij helpen je met interne vaktrainingen en cursussen. Zo maken we je wegwijs in de meubelbranche en weet je alle ins en outs van onze meubels. Klantvriendelijkheid en een commerciële instelling zijn belangrijk in deze functie. Daarom trainen we ook je commerciële vaardigheden, zodat je klanten het juiste advies kunt geven en onze verkoop stimuleert.

Als verkoopadviseur ben je:

 • Representatief en klantgericht;

 • Bereid in het weekend en feestdagen te werken. 

 • Ook inzetbaar op koopavonden en in vakantieperiodes.

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend; dat is werken bij ons. Als meubelbedrijf zijn we enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers. Geen dag is hetzelfde en wij bieden je dan ook een unieke kans om je commerciële ervaring uit te breiden. Zo bouw jij aan je eigen toekomst. Waarin zich dat nog meer uit? Ons aanbod:

 • Een concurrerend salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden

 • Bepaal zelf je salaris: verdien een maandsalaris extra met ons bonussysteem

 • Diverse interne en externe cursussen en vaktrainingen, inclusief diploma’s

 • Een collectieve ziektekostenverzekering

 • Sporten met korting voor het hele gezin

 • Personeelskorting.

Denk jij de verkoop van onze meubelen en accessoires te stimuleren en heb je de commerciële instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze verkoopfunctie? Nadia van der Meer (Afdeling P&O) helpt je graag: mail naar personeelszaken@debommel.com of bel naar 078 – 6748552. 

Over ons

De Bommel Meubelen is begonnen als ambachtelijke meubelmakerij. Al snel werd de garage te klein en werd er een groot filiaal in De Lier gebouwd. Inmiddels heeft de Bommel Meubelen veel filialen, een outletstore en een groot centraal magazijn met een volwaardig eigen logistieke dienst. De Bommel heeft ook 3 eigen meubelmakerijen waar de meubelen geproduceerd worden.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen