Ga terug

Wie zijn we?

Wie zijn we? Bommel Industries. Since 1992. Van een kleinschalige meubelmakerij in een garage naar de snelst groeiende organisatie in meubelland van dit moment. Met meer dan 250 collega’s werken we 24/7 in onze winkels, op kantoor en in onze eigen werkplaats aan de beste meubelen voor onze klanten!

Bommel feitjes

  • Alles in eigen huis
  • We staan bekend om de allerbeste eiken meubelen
  • 18.000m2 aan distributiecentrum, waarvan 2000m2 kantoor
  • Twaalf winkels + een online webshop

Makers van meubelen in hart en nieren

Wie zijn we nog meer? Een team van vakmensen. Van echte makers met twee rechterhanden tot aan strategische denkers en vakidioten met een neus voor de nieuwste trends. We’ve got them en allemaal hebben ze dezelfde passie: die voor interieur en hun eigen expertise!

We houden van dromen, maar nog meer van doen. Zorgen voor de beste meubelen voor onze klanten. Kijken hoe we elke dag weer een beetje beter kunnen worden. Waarom we de dingen doen, zoals we ze doen. Motiveren, respecteren en het vieren van successen met een biertje en bitterbal. We leren, doen het samen en zorgen er met elkaar voor dat alle puzzelstukjes in the end perfect in elkaar passen!

Wie is de Bommel Meubelen voor haar klanten?

Rechtstreeks van de makers

Kopen bij de Bommel meubelen? Dan koop je de allerbeste (eiken) meubelen rechtstreeks van de makers. Ontwerp, inkoop, productie, distributie en bezorging. We hebben het allemaal in eigen huis. Geen gedoe met tussenpartijen en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Oersterke meubelen met karakter

Daar staan we om bekend. Met een gerust hart op die nieuwe bank ploffen. In de basis oersterk en dankzij de structuur, afwerking en houteigenschappen uniek in zijn soort. Een woonkamer is namelijk geen showroom, maar een plek waar geleefd moet worden!

Beste service en deskundig advies

Waar en wanneer je wilt, kun je bij de Bommel Meubelen shoppen. Met twaalf winkels door het hele land én een online webshop zijn we altijd open en dichtbij. We weten wat er speelt, je kunt lekker bij ons rondneuzen en we staan garant voor een deskundig interieuradvies op maat. En na aankoop? Ook dan kun je op ons rekenen, zodat je blij bent én blijft met elke Bommel aankoop!