Expertises

Logistiek bij De Bommel

Logistieke vacatures

3250 bezorgroutes per jaar, 14 klanten per bezorger per dag en 18.000m2 aan magazijn waar per dag 700 bewegingen van meubelen plaatsvinden. Welkom op de afdeling logistiek. De afdeling waar planning, magazijn en bezorging samenkomen om al onze meubelen op tijd bij de klant en in onze winkels te krijgen!

Waar zijn we goed in?

Niet lullen, maar poetsen. Op deze afdeling zetten we de schouders eronder en gaan we ervoor. Geen uitdaging is ons te groot. Het opslaan van meubelen, picken van orders, het lossen van containers, het plannen van de routes en natuurlijk de bezorging. We doen het met een glimlach (en wat Bommel power) en zo hoort het!

Een dag op de afdeling logistiek bij de Bommel

On the road again!

Goodmorning sunshine! 05.45 en de eerste collega’s druppelen binnen. First things first, eerst een lekker bakje koffie, om ze vervolgens in onze eigen vrachtwagens te zien stappen om door heel Nederland onze meubelen te bezorgen. Wat een droombaan!

Laden, lossen en opslaan

Tussen 07:00 en 09:00 uur druppelen de collega’s van het magazijn binnen. Het lossen van vrachtwagens, het opslaan van meubelen en het klaarzetten van meubelen die de volgende dag bij onze klanten bezorgd moeten gaan worden, kan beginnen. Tussendoor zorgen we ervoor dat het magazijn netjes blijft en belt er een klant aan om een order bij ons in het magazijn af te halen? Dan sjezen we met onze combitruck door de stellingen, pakken we de meubels en zetten we ze netjes bij de klant in de auto. Service, toch?!

Bezorgafspraken inplannen

En dan de afdeling planning. Een onmisbare schakel. Zij starten hun dag om 09:00 uur. Ze zorgen ervoor dat onze klanten een bericht krijgen wanneer hun order compleet is, plannen een bezorgafspraak met ze in en delen de routes zo efficiënt mogelijk in. E-mailen en bellen, ze doen het allemaal! Ook het laten kraken van hun hersenen over routemappen en het maken van de planning en routes voor onze servicemonteurs is dagelijkse kost. Jaja, tussen al die bakjes koffie en een praatje met de collega’s gebeurt er een heleboel hier! Had je niet gedacht hè?!

Impact van onze afdeling op de groei van de Bommel meubelen

Elke minuut is er een meubelstuk in beweging en elke dag komen we bij onze klanten thuis om de meubelen te bezorgen. We doen alles met zorg en efficiëntie. Klanten met een goed gevoel en een glimlach op hun gezicht achterlaten na levering. Daar gaan we voor. Van iedere klant een fan maken, zodat ze dankzij ons nog eens terugkomen in onze winkels!

Logistiek DNA

17 tot 60 jaar. Mannen en vrouwen. En niet te vergeten: Anja en Marcel. Twee lovebirds die elke dag samen de vrachtwagen inklimmen om meubels bij onze klanten te bezorgen. Een team waar iedereen zijn eigen expertise heeft. Zichzelf kan ontwikkelen. Successen viert en iedere dag zijn of haar logistieke hart voor onze klanten én de Bommel Meubelen sneller laat kloppen! Mooi toch?!

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter