Twee rechterhanden? De collega’s met die eigenschap kom je tegen op de afdeling van de makers. Echte doeners die op ambachtelijke wijze de eettafels, stoelen, kasten en banken voor onze klanten maken én repareren. Vaklui met oog voor detail en een echt makers hart!

Waar zijn we goed in?

Van de montage tot het zelfstandig maken en repareren van meubels. We zijn meubelspecialisten. Makers in hart en nieren. Het schaven van een tafelblad, het stofferen van eetkamerstoelen en het from scratch opbouwen van een eiken buffetkast. We weten hoe het moet en weten of het werkt. Het is vakwerk. Vakwerk waar onze klanten blij van worden en voor naar de Bommel Meubelen komen!

Een dag op de makers afdeling bij de Bommel

On the road again!

Of je nu servicemonteur, perroncontroleur (nee, niet bij de NS) of een collega in de werkplaats bent, naast koffie drinken zijn we de hele dag druk in de weer met meubelen! Verrassend hè 😉

Onze servicemonteurs vullen hun werkbus voorzien van de nieuwste snufjes elke ochtend met alle onderdelen die ze nodig hebben. Ze pakken een bak koffie, stappen in en bezoeken aan de hand van hun routelijst klanten met een serviceverzoek door heel Nederland. Van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Noord-Holland, we komen overal. We bezoeken de klanten, beoordelen hun klacht en voeren waar nodig direct een reparatie uit om de klacht te verhelpen en de klant lachend uit te zwaaien. Een heerlijk gevoel!

Checken van de meubelen

Onze perroncontroleurs? Die hebben een fantastische verantwoordelijkheid. Zij checken namelijk dagelijks de kleur, maatvoering en eventuele schade aan elk meubel en monteren ze voordat ze de vrachtwagen in gaan. Zo weten we zeker dat alles compleet en zonder schade bij de klant binnen komt. Wel zo fijn!

Hammer time!

En dan nog de werkdag van onze vakidioten. Die staan dag in dag uit te shinen in onze werkplaats. Hier maken ze niet alleen onze meubelen, maar herstellen ze ook de grotere schades! Overal hebben ze creatieve oplossingen voor. Niet te geloven!

Impact van onze afdeling op de groei van de Bommel Meubelen

Van boom tot meubel. We controleren het gehele proces. We zorgen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hebben we het niet? Dan maken we het voor de klant op maat. Doen we gewoon effe! Treden er onverhoopt beschadigingen op? Dan zijn wij daar om het zelf te repareren. Geen tussenpartijen, maar gewoon onze eigen makers. Je ziet ze nergens, wel bij ons. We zijn uniek en kunnen in de toekomst steeds meer voor de klanten gaan betekenen!

Makers DNA

Jong & oud. Twaalf vindingrijke specialisten. Mannen die elke dag kwaliteit willen leveren en nooit uitgeleerd zijn. We maken het met passie en precisie. We zien geen splinter over het hoofd en zagen het hout tot op de millimeter nauwkeurig af. Wij verstaan het vak als geen ander. Ieder meubelstuk. Het moet een uniek stuk vakmanschap zijn!

Meer weten over werken bij de Bommel? Neem contact op met

Nadia van der Meer - Ruhl Recruiter